Η Εταιρεία

Ιστορία

Με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία LETTO, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, σχεδιάζει και παράγει έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα. Τα προϊόντα της κοσμούν χιλιάδες σπίτια σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη. Παράλληλα, η LETTO εξοπλίζει επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αραβικές χώρες.

1948 – με ελάχιστα μέσα στη διάθεσή του, αλλά με πολύ αγάπη για το ξύλο, ο ιδρυτής της ξεκινάει το πρώτο εργαστήρι.

1968 – η εταιρεία εγκαινιάζει το νέο κτιριακό & μηχανολογικό εξοπλισμό και εδραιώνει τη θέση της ως μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής επίπλου κρεβατοκάμαρας για κατοικίες στην Ελληνική αγορά.

1976 – επεκτείνει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις ανανεώνει τον μηχανολογικό εξοπλισμό και παράγει σε καθετοποιημένη βάση.

 


1989 – αποκτά και εξαγωγικό χαρακτήρα.

1994 – η εταιρεία περνά στα χέρια της 2ης γενιάς και αποκτά το όνομα LETTO.

2006 – η εταιρεία λειτουργεί σε 5000τμ. στεγασμένων κτιριακών εγκαταστάσεων με ανανεωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονες αποθήκες και ξεκινά να επιπλώνει ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

2010 – η LETTO παράλληλα με την παραγωγή οικιακού επίπλου και μέσω της LETTO hoteling & LETTO contract δραστηριοποιείται πιο οργανωμένα στην κατασκευή επίπλων για ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, Κύπρο και Αραβικές χώρες.

2018 – σήμερα, μετά από 70 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας,  η εταιρεία αξιοπεί με συνέπεια την πολύχρονη πείρα της, εξοπλίζεται με νέο μηχανογικό εξοπλισμό και έχοντας πολύτιμους συνεργάτες το εξειδυκευμένο προσωπικό της, λανσάρει νέα προιόντα ενώ ταυτόχρονα, βρίσκεται παρούσα στην επίπλωση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων σεΕλλάδα, Κύπρο και Αραβικές χώρες.

Φροντίδα για το Περιβάλλον


Στρατηγική

Σχεδιασμός

Αισθητική

Δημιουργία
  •  

Η Φιλοσοφία μας

Η LETTO, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και ποιοτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, σχεδιάζει και παράγει αξιόπιστα έπιπλα κρεβατοκάμαρας για σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες σε προσιτές τιμές.

Επιλέγοντας κρεβατοκάμαρα LETTO, εξοπλίζετε την ξενοδοχειακή μονάδα ή το σπίτι σας   με σύγχρονα και επίκαιρα  έπιπλα, που θα κάνουν τη ζωή σας εύκολη, θα αντέξουν έως ότου τα βαρεθείτε και θα τα αλλάξετε εύκολα όποτε το αποφασίσετε.

Ελληνική σχεδίαση και παραγωγή με Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες και προδιαγραφές.