ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Η Letto σχεδιάζει και παράγει για σας έπιπλα υπνοδωματίου, που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά και κατασκευαστικά.

Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της, κατασκευάζει έπιπλα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το ειδικό προφίλ από λάστιχο, που τοποθετείται στις πλευρές όπου στηρίζεται το τελάρο του στρώματος, εξασφαλίζει σε όλους τους πελάτες της Letto, ήσυχο ύπνο χωρίς ενοχλητικά τριξίματα.

Στην περίπτωση που υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στο κρεβάτι, το αντίστοιχο λαστιχένιο προφίλ στεγανοποιεί τα σημεία επαφής του κρεβατιού με το πάτωμα, αποκλείοντας έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό της σκόνης.

Για τα συρτάρια, η Letto χρησιμοποιεί ιταλικούς μεταλλικούς μηχανισμούς με φρένο, ενώ παράλληλα ενισχύει τα μεγάλα, με ειδικές λάμες, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Οι γερμανικοί μεντεσέδες με φρένο, που χρησιμοποιούνται για τις ανοιγόμενες ντουλάπες, εξασφαλίζουν ”το σωστό” κλείσιμο της πόρτας, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ στις συρόμενες ντουλάπες, οι βαρέου τύπου ιταλικοί μηχανισμοί συντελούν στο άψογο κλείσιμο της πόρτας για πολλά χρόνια.

Για να αποκτήσετε άποψη, για τον τρόπο με τον οποίο η Letto σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της, δεν έχετε παρά να δείτε το ακόλουθο video.